бизнесът се доверява на дафтдрафт

броят проекти расте заедно с доволните ни клиенти

Зона Фарм

 

Създадохме кампания за лансиране на нов продукт. По проекта работим с едни от най-добрите специалисти на свободна практика в областта на PPC, Visual Creative и Copywriting. Целим се във висок брой продажби изцяло от онлайн канали.

 

Salmon.bg

 

Създадохме рекламна кампания в онлайн среда за продажба на прясна, екологично чиста сьомга. Клиентът ползва консултантската услуга на ДафтДрафт при изработката на уеб сайта си.

Музей на народните худoжествени занаяти и прложни изкуства - гр. Троян

Изграждаме нов сайт и обучаваме служителите да използват ефективно всички необходими маркетингови канали.

Галерия Серякова къща

Създаваме нов сайт за клиента. Провеждаме обучения на маркетингова тематика.

Космос Кидс

Обучихме екипа на тази страхотна детска градина как да се справи с изграждането на сайта си, как да създава съдържание за различните си дигитални канали и да поддържа профилите си в социалните мрежи и Google.

Ника Нагел България

Организирахме съвместно специализирани обучения на дигитална тематика за бизнеси в сферата на маникюристките услуги.

Хеликсир

Работим по проект за ребрандиране и нов онлайн магазин на клинента. 

Астростудио

В хода на нашата съвместна работа клиентът промени изцяло имиджа си онлайн. С това успяха да върнат стари клиенти и да привлекат нови.

Софтскилс

Това е един от клиентите, с които се гордеем най-много. Защото под наше напътствие те сами изградиха от нищото нов бранд и много добър сайт, който вече им води добри клиенти.

Карусел

Обучаваме мениджърския екип да управлява ефективно бюджетите си за Social Media. Да събира правилни аудитории и да използва инструменти за анализ.