от гугъл дигитален гараж до

ДафтДрафт

 

В ДафтДрафт вярваме, че всеки трябва да се занимава с това, в което е най-добър. Разбираме отлично както нуждите на бизнеса, така и възможностите на дигиталната реалност.  Ние говорим езика на двата свята и създаваме моста между тях.

 

Дафтдрафтърите имаме разнообразна практика в различни сектори и работа в няколко големи проекта. Общото между нас е, че до един сме трейнъри на Google по една от най-големите им инициативи в световен мащаб – Гугъл Дигитален гараж.

 

Нашият опит в създаване на здрава връзка между бизнес и дигитален маркетинг се базира на срещите с хиляди инициативни начинания с най-различна тематика. Помогнахме на много от тях да видят и подобрят реалните си проблеми в онлайн представянето.

 

Сравнихме и оценихме десетки хиляди дигитални активи. Затова знаем например как едни сайтове продават по-добре от други, въпреки по-слабото си техническо изпълнение. Или защо за някои сфери представянето във Facebook е чудесно решение, докато за други е безсмислено.

 

И не на последно място – работата на един дафдрафтър е винаги резултатно ориентирана. Да, всички го казват. Но нашата услуга е консултантска проектно-мениджърска и затова добрите резултати за клиента са всъщност нашия бизнес.

КОНСУЛТАНТИТЕ

НИЕ СМЕ ДАФТДРАФТ

Анна Гръблянова - дигитален консултант, Агенция ДафтДрафт

Анна Гръблянова

Дигитален Консултант & SEO специалист

Даниел Христов - дигитален консултант, Агенция ДафтДрафт

Даниел христов

Дигитален Консултант

Ивайло Добрев - дигитален консултант, Агенция ДафтДрафт

Ивайло Добрев

Дигитален Консултант

ВЪЗМОЖНОСТИ

НАЙ-ДОБРИ СМЕ В:

ДИГИТАЛНИ МАРКЕТИНГ СТРАТЕГИИ

ОДИТ НА ДИГИТАЛНИ АКТИВИ

КОНСУЛТАЦИИ

ДИГИТАЛНО-ПРОЕКТЕН МЕНИДЖМЪНТ

ОБУЧЕНИЯ

СЪЗДАВАНЕ НА ПАРТНЬОРСТВА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

2 + 6 =