консултация и маркетинг стратегия

с какво допринасяме

 

 

Дафт Драфт е консултантска  проектно-мениджърска услуга за дигитален маркетинг. Ние работим със значителен брой външни изпълнители и имаме точните хора спрямо конкретните Ви необходимости.

 

Преди да преминем към конкретна задача Ви  предизвикваме  с безброй въпроси, за да получим пълната и актуална ситуация. Въпросите са неотделна част и от работния процес. Само така можем да определим  какво бихте искали да постигнете и същевременно какво би работило за бизнеса Ви.

 

Заедно с Вас съставяме Marketing Brief, ако задачата изисква такъв. Смятаме, че ефикасността на брифа може да достигне пълнота само ако е съставен, от страните които ще работят по проекта. Правилното задание е обща задача и отговорност!

 

Наша работа е да обясним на изпълнителите по проекта какво трябва да направят на техния професионален жаргон, за да бъде работата в полза на бизнеса Ви. По пътя ние съблюдаваме да няма времеви и ресурсни отклонения от заданието и комуникираме с всички страни (управляваме проекта).

 

 

СПОРЕД НУЖДИТЕ НА ВСЕКИ БИЗНЕС

Безплатна консултация до 45 минути

На тази първа среща Вие ни представяте онлайн бизнеса си и дигиталните активи, които имате към момента. Разказвате ни какви препятствия срещате в онлайн среда.

Целта е заедно да определим какви са реалните Ви дигитални проблеми каква е следващата стъпка за разрешаването им.

Анализ на цялостното ви дигиталното представяне

В писмена форма получавате експертно мнение в кои дигитални канали се справяте добре и къде имате още потенциал за развитие. Разбирате кои инструменти са най-подходящи за Вашия бизнес и в кои би било нерентабилно да инвестирате. Имате възможност за среща и коментари по документа.

Целта е при разработване на нова концепция за дигитално присъствие да имате здрава основа, на която да стъпите и да се предпазите от грешки още на ниво стратегия.

Професионална консултация на Вашия бизнес в онлайн среда

За такъв вид среща са необходими определяне на точна тема и малко време за подготовка консултантите от Дафт Драфт по Вашия конкретен казус. Отговаряме на конкретни въпроси и Ви помагаме за конкретни практически неща в рамките на времето, което сте ни определили самите Вие.

Целта е лесно и бързо да се справите с даден проблем, за който иначе Ви трябват дни, а може би седмици за установяване и подготовка.

Одит на дигитален актив/ канал

Предава се в писмена форма. Възможни теми: Техническо изпълнение на сайта, UX, SEO одит; PPC и/ или реклама в Google; представяне в социалните медии.

И тук идеята е при разработване на нова концепция да се добие точна представа за моментното състояние, за да заложите правилните цели и се предпазите от грешки.

Вътрешнофирмено обучение

Разполагаме с широк кръг дигитални специалисти, които могат да Ви научат практически на всичко – от първи стъпки в дигиталния маркетинг до върховете в изкуството на SEO (оптимизация за търсачки). Изготвяме индивидуална програма за Вас.

Целта е Вашата компания да се справи с дигиталните предизвикателства със собствен капацитет.

Изготвяне и управление на дигитална маркетинг кампания

След като вече знаем кои дигитални канали работят за Вас и дефинираме цели, можем да изготвим и управляваме конкретни проекти за бизнеса Ви. В нашите проекти винаги се определя първо целта. След това съобразно нея, ресурсите и събраната информация заедно съставяме Marketing Brief. Наша работа е да намерим точните изпълнители и да се договорим с тях. Ние управляваме кампанията до нейния финал или съблюдаваме действията на изпълнителя, ако е процесна работа с отворен край.

Целта е първо да разработим професионален проект, а след това да сме Вашият сигурен партньор, който следи за неговото точно изпълнение.

Запишете се за безплатна консултация

Имате ли нужда от консултация и маркетинг стратегия?

Можете да разговаряте с нас за проблемите, които спират развитието  в онлайн средата. Предлагаме консултация и маркетинг стратегия. Разберете кога можем да се видим с Вас!

Разработка на уебсайтове

Заедно правим задание за уебсайт, точно какъвто Ви е необходим. Онлайн магазин, информационен сайт или блог. В проект за нов или вече съществуващ уебсайт изследваме подробно потребителското поведение – User interface (UI) и User experience (UX).

Разработка само за Вас, платформа с отворен код (напр. WordPress, Magento) или сайт билдър (напр. Wix). – имаме доказани професионалисти, които ще изработят уебсайт спрямо Вашите цели и желания.

SEO - ОПТИМИЗАЦИЯ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ

Как сайтът Ви се класира на добри позиции по важните ключови думи в страниците с резултати на търсачките.

Идеята да се показвате безплатно в Google изглежда винаги примамливо, но за да се случи това освен добър сайт Ви трябва добър SEO специалист и известно време търпение.

Социални медии

Днес хората буквално живеят в социалните медии. Facebook, Instagram, LinkedIn и другите световни социални мрежи са страхотна среда за правене на бизнес. Работите ли добре в тях? Ако отговорът е “да”, то замислете се какви са Ви целите там. И ако сте далеч от тяхното постигане, поръчайте при нас нов проект или професионална поддръжка.

Онлайн реклама

Има маркетингови цели, за които най-доброто и дори единствено решение е директно да бъде платено за показване на информационните сайтове, търсачките и социалните мрежи. Можете ли сами да разпознаете тези ситуации? Ако не сте убедени, ние Ви помагаме и намираме за Вас добър специалист – PPC, Google Ads, Social media и всеки друг вид и обхват на онлайн рекламата.

Текстово съдържание

 Можем да разработим цял проект за маркетинг на съдържанието (Content marketing) или да предложим само копирайтърска услуга. Професионално написаните текстове работят много по-добре от случайно попадналите в мрежата.

Визуално съдържание

Графичен дизайн, креативна и продуктова фотография, видео съдържание. Успехът в онлайн среда е немислим без добро визуално представяне. Визуалното съдържание е една от областите, където цените и качеството варират много. Доверявайки се на Дафт Драфт, ще получите максимално добро съотношение за Вашия проект

ЛОКАЛНА ВИДИМОСТ В ИНТЕРНЕТ

Не разбирате защо местоположението на Вашия конкурент се показва повече на картата на Google от Вашето? Можем да оптимизираме профила Ви, за да излезете начело.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

3 + 14 =