Имате ли специализирани умения?

разкажете ни в какво сте добри

 

ДафтДрафт работим по множество задачи за изграждане на сайтове и управление на дигитални маркетинг проекти. За тях търсим изпълнители – както специалисти на свободна практика – фриленсъри, така и организации.

 

Разкажете ни повече за Вас – в кои области сте добри? Какъв опит и по какви проекти имате? При подходящо задание за Вашите способности ще се свържем и да обсъдим възможностите за сътрудничество.

 

Цел на ДафтДрафт е да осигурим качествени проекти на диджитъл хората. Искаме да Ви наемем за конкретни задачи и работа от разстояние, а не за офис или на пълен работен ден.

 

За да добием повече представа за Вас и Вашата практика, попълнете възможно най-точно анкетната форма!

FAQ

Често задавани въпроси

Предлагате ли договор?

Независимо дали сте агент на свободна практика или организация, държим да имаме официална форма на договорка по конкретние проекти. Договора може да е междуфирмен или индивидуален граждански договор.

Как става заплащането?

Аванс при извършен критичен минимум работа, в който сме се уверили, че сте компетентен за дадената задача. В зависимост от обема на проекта и неговоте фази, договаряме допълнително етапи на плащане. При финално одобрение от клиента правим и финалното плащане. Плащането се извършва по банков път или в врой.

Ако не се справя със сроковете на задачата си?

За нас е важно да знаем предварително как вървят нещата и ако усетите, че нещата не се случват по план да ни уведомите своевременно, за да намерим човек, който да Ви помогне или пък цялостно довърши задачата Ви. Заплащането се извършва по договаряне, съотнесено към частта от изпълнената от Вас задача.

Трябва ли да работя с Вас на опредлено физическо място?

Не! можете да работите от дома си, плажа, гората или на всяко място, на което разполагате с интернет. Създаваме група по даден проект и всички включени по проекта комуникират задачите си.

Мога ли да участвам в повече от един проект едновременно?

Ако сте добри в менажирането на задачите си и се чувствате готов да работите концентрирано по повече от един проект, сте добре дошъл!

Как се извършва комуникацията по дадена задача?

Цялата кореспонденция и проект се съхраняват на място с общ достъп и всеки етап и коментар дори да е обсъден устно се записва и в комуникационните канали определени за проекта.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

15 + 10 =